MÆRKESAGER
MÆRKESAGER


Loyalitetsprogram for midtbyen og kommunen

Jeg støtter udviklingen af et loyalitetsprogram for midtbyen/kommunen, så turister og handlende i Vejle Kommune bliver belønnet for at handle i byens butikker, spise på vores restauranter og caféer og benytte vores mange kultur og overnatningstilbud. 

 

Samarbejde omkring events

Jeg vil arbejde for øget samarbejde omkring events i og omkring Vejle, så midtbyen får gavn af de mange events, der allerede finder sted, og kan tiltrække endnu flere og større events, der styrker sammenholdet i midtbyen. 

 

Styrke samarbejdet og erhvervsnetværkene i Vejle

Jeg vil arbejde for at styrke samarbejdet og erhvervsnetværkene i Vejle, bl.a. ved at lave samarbejder på tværs af byens mange stærke erhvervsnetværk og iværksættermiljøer.

 

Styrke byens handelsliv

Jeg vil arbejde for at styrke byens handelsliv gennem uddannelse, mentorkorps og advisory boards, så byens butikker, restauranter og cafeér kan få styrket deres forretningsmæssige fundament.

 

Infrastrukturen for midtbyen

Jeg vil arbejde for at styrke infrastrukturen for midtbyen og handelslivet, herunder flere grønne områder, bedre trafik- og parkeringsforhold og bedre offentlige toiletter, samt børnepasningstilbud, der er tilpasset arbejdstider i detailhandlen.
- alle bidrag tæller!

- få nyt fra valgkampen!

STEM PERSONLIGT

PÅ MIG TIL BYRÅDSVALGET


Hvis du også brænder for vores fantastiske midtby, så sæt dit kryds ud for Michael Panayotis på min fødselsdag d. 16. november 🇩🇰Har du spørgsmål?


Kontakt mig gerne.